אנשים עושים את זה בחוף הים, במדבר, בגינות ציבוריות ובמרפסות הבתים, זה היופי שבמדיטציה
בחיי היום יום אנו עסוקים וטרודים בשגרה שלנו ולרוב אין לנו כמעט זמן איכות עם עצמנו. באמצעות המדיטציה אנו מבצעים פעולה עצמית על נפש האדם.
בזמן מדיטציה אנו נמצאים רק עם עצמנו ועם מחשבותינו, קשובים ומודעים לעצמנו ומחוברים לרצונות הפנימיים ביותר שלנו.
המדיטציה עצמה, אם היא מבוצעת כראוי, משפרת לנו את ההקשבה הפנימית שלנו, את החוסן הרוחני והנפשי שלנו, ובכך משפיעה גם על בריאותנו ואת חיינו.
חלק מהמדיטציות הן קצרות, ואורכות כמספר דקות, מדיטציות אלו נועדות הטענה ורענון הגוף. חלק אחר של מדיטציות אורכות זמן רב יותר, ויכולות להגיע גם לשעות, אלו מיועדות יותר להתפתחות רוחנית. נהוג לשלב מדיטציה במסגרת תרגולי יוגה ולא אחת, שיעורי יוגה נפתחות במדיטציה. מתוך מחשבה שכאשר הראש שלוו, קל יותר להפעיל את הגוף.

לא מעט ספורטאים ואמנים נוהגים לעשות מדיטציה , על מנת להיכנס ל"זון" פנימי
מדיטציה לפי בחירתכם
מדיטציה טרנסנדנטלית - שהיא תהליך פשוט וחסר מאמץ אותו מתרגלים כ-15 עד 20 דקות בבוקר ובערב, על ידי ישיבה נוחה בעיניים עצומות.
מדיטציה ויפאסנה - מדיטציה זו נעשית בשתיקה ולוקחת מספר ימים (בד"כ בין 10-4 ימים) מטרתה של מדיטציה זאת היא התבוננות עצמית ומעמיקה והגעה למצב של שלווה.
מדיטציה בתנועה– מדיטציה המבוססת על פילוסופיה טאויסטית ועל הרפואה סינית, בדרך כלל מדיטציה בתנועה תהיה מלווה במוזיקה.
מדיטציית זן- מדיטציה המבוססת על תורת הזן כשמטרתה של מדיטציה זאת היא למצוא אתטבעו האמתי של האדם
מדיטציית דמיון מודרך - מדיטציה הגורסת כי כשאדם מדמיין שבאפשרותו לשנות מצב קיים אותו הוא רוצה לשנות, גדל הסיכוי שהוא יצליח לעשות את השינוי.
כאן ילמדו אתכם מדיטציה
למי שלא למד מדיטציה במסדרת הטיול שלו במזרח הרחוק, ישנם בארץ מספר גבוה של מכללות, סדנאות למדיטציה, קורסי מדיטציה, מפגשי מדיטציה, תרגולי מדיטציה משולבים במסגרת של סדנאות יוגה ייחודיות או קורס יוגה ספציפי. ניתן ללמוד ולתרגל מדיטציה ובשלב מתקדם גם לקבל הכשרה להוראת מדיטציה.
בין המכללות והמוסדות בהן ניתן ללמוד כיצד מבצעים מדיטיציה אפשר למצוא את מכללת רידמן בעלת סניפים בת"א, ירושלים, ב"ש, כנרת, אילת, חיפה.
מכללת מירב לה סניפים ת"א, ב"ש, ירושלים, חיפה. מכללות נוספות הן לוסקי, אחלמה. כמו כן ניתן ללמוד מדיטיציה בסדנאות פרטיות, לצד סדנאות יוגה מסוגים שונים.
בכל קורסי המדיטציה נלמדות טכניקות המדיטציה הייחודיות כמו גם שיטות נשימה, שיטות להרפיה, הבנה של גלי המוח,דמיון מודרך, התבוננות פנים והתבוננות חוץ ועוד..
בנוסף מתקיימים בארץ פסטיבלים ואירועים רבים במסגרתם נערכות גם סדנאות למדיטציה באווירה ייחודית בחוף הים ובחיק הטבע.
בין הפסטיבלים ניתן למצוא את: פסטיבל זורבה ( "אשרם במדבר", בו מתקיימים אירועים רבים הכוללים לימוד ותרגול מדיטציה), פסטיבל "סגול", פסטיבל "אדמה", פסטיבל בומבמלה, פסטיבל בראשית ועוד.. רוב הפסטיבלים מתקיימים אחת לשנה , בדרך כלל בחגים השונים.
יתקשרו אליכם תוך שעה
ללא עלות| שם מלא | אימייל |
| טלפון | יישוב |
|
|
עליזה דורון החלה את דרכה המקצועית כמורה לחינוך גופני. לאחר שסיימה את לימודי התואר הראשון בסמינר הקיבוצים בשנים 1976-1973, לימדה עליזה חינוך גופני, תנועה וריקוד בבתי ספר יסודיים ותיכוניים. כמו כן,..
שמי רביד רוח, אני מנהלת ומפעילה את רוח הדברים, קליניקה וסטודיו בתפיסה הוליסטית, בוגרת המגמה לנטורופתיה במכללה לרפואה משלימה. השתלמתי בארומתרפיה וברפלקסולוגיה. אני מלמדת יוגה בהמשך לעשר שנות..
יג'נאנה יוגה בהנחיית תמר מוקדי מציע שיעורי יוגה בסטודיו לנשים ולגברים בפריסה ארצית בכל רחבי הארץ. תמר היא מדריכת יוגה מוסמכת, בוגרת קורס למורים ליוגה מרכז נווה שאנן של אורית סן –..
אנשים עושים את זה בחוף הים, במדבר, בגינות..
אומרים שמי שנכנס ליוגה, נכנס מכל הלב. אז..
| רוצים ללמוד יוגה ? | |
|
אנחנו כאן כדי לחסוך לכם זמן וטירחה
הפרטים שלכם לא יועברו לגורם אחר
מלאו פרטים מדוייקים על מנת שתקבלו מענה יעיל ומהיר
|
|
| שם מלא | |
| טלפון | |
| אימייל | |
| אזור מגורים | |
|
|